De Ondernemingsrecht Advocaat

Bent u als ondernemer op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht? Die ook de taal van de ondernemer spreekt? En veel ervaring heeft met de dagelijkse gang van zaken in een onderneming?

Ontmoet de Ondernemingsrecht advocaat van De Graaf Advocatuur. De Graaf Advocatuur is gespecialiseerd in het oplossen van juridische problemen die zich afspelen binnen ondernemingen en tussen ondernemers. Daarbij beschikt De Graaf Advocatuur over een goed netwerk van juridische, financiële en fiscale specialisten, die afhankelijk van de aard en het belang van de zaak kunnen worden ingeschakeld.

Betrokken en oplossingsgericht

Samen met u zoekt De Graaf Advocatuur naar een snelle en zo efficiënt mogelijke oplossing voor uw juridische probleem. Betrokken, oplossingsgericht en betaalbaar. Tijdrovende en kostbare juridische procedures probeert De Graaf Advocatuur te voorkomen. Dat lukt het beste als u zich tijdig meldt.

Onze Ondernemingsrecht advocaten gaan graag ook voor u aan de slag.

Heeft u vragen of wilt u informatie ontvangen? Bel ons op of vul het contactformulier in en wij nemen dan contact met u op.Contact opnemen

Bezoekadres
Oranjesingel 2A
6511 NS Nijmegen

Postadres
Postbus 1302
6501 BC Nijmegen

E-mail: info@degraafadvocatuur.nl
Tel: 024 - 382 32 20
KvK: 68414978
Jan de Graaf
Jan de Graaf