Samenwerking

De Graaf Advocatuur is gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht. Om iedere rechtszoekende optimaal te helpen, zal De Graaf Advocatuur hem of haar verwijzen naar een andere specialist als de vraag buiten het ondernemingsrecht ligt. Zo krijgt de rechtszoekende altijd de meest optimale begeleiding. Ook is het voor de beantwoording van een rechtsvraag soms nodig dat meerdere specialisten worden ingeschakeld. Zo zullen bij het kopen of verkopen van een onderneming bijvoorbeeld meerdere specialisten worden ingeschakeld.

In dit kader heeft De Graaf Advocatuur een samenwerking met andere gespecialiseerde advocaten, die hun sporen hebben verdiend in rechtsgebieden die ook relevant zijn voor ondernemers. De in deze samenwerking verbonden advocaten opereren ieder vanuit een eigen zelfstandige advocatenkantoor en bewust niet vanuit één groot advocatenkantoor. Hiermee kunnen wij de lijnen kort en de overheadkosten, en dus de prijs voor onze cliënten, laag houden. In beginsel zal de rechtszoekende een opdrachtovereenkomst sluiten met de gespecialiseerde advocaat die de rechtsvraag gaat behandelen.

Door samen te werken met andere gespecialiseerde advocaten kan De Graaf Advocatuur toch een groot aanbod van diensten leveren en tegelijkertijd de eigen specialiteit op hoog niveau houden. Voor de rechtszoekende is het van belang te weten dat hij of zij bij De Graaf Advocatuur altijd de juiste specialist krijgt voor beantwoording de vraag. Het recht is de laatste decennia zo gespecialiseerd geworden dat een advocaat onmogelijk het hele spectrum van het recht kan beheersen. Het adagium: “Schoenmaker blijf blijf je leest”, betekent bij De Graaf Advocatuur dan ook dat de rechtszoekende altijd optimaal wordt bediend.

De Graaf Advocatuur werkt samen met

Wekking Advocatenkantoor: gespecialiseerd in Arbeidsrecht

 Contact opnemen

Bezoekadres
Oranjesingel 2A
6511 NS Nijmegen

Postadres
Postbus 1302
6501 BC Nijmegen

E-mail: info@degraafadvocatuur.nl
Tel: 024 - 382 32 20
KvK: 68414978